Category: G&T Hours

18/01/18

Permalink 04:51:09 pm, by mholmes, 9 words, 4 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 389 + 1 = 390 hours G&T + 3.5 hours CTO

Derailed a bit in the morning by OS upgrade.

17/01/18

Permalink 04:45:26 pm, by mholmes, 4 words, 6 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 388 + 1 = 389 hours G&T + 3.5 hours CTO

Pushing forward with Keats.

16/01/18

Permalink 04:45:47 pm, by mholmes, 4 words, 6 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 387 + 1 = 388 hours G&T + 3.5 hours CTO

Pushing forward with Keats.

15/01/18

Permalink 04:58:16 pm, by mholmes, 3 words, 5 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 386 + 1 = 387 hours G&T + 3.5 hours CTO

On late duty.

10/01/18

Permalink 05:32:00 pm, by mholmes, 19 words, 10 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 385 + 1 = 386 hours G&T + 3.5 hours CTO

In a bit late but stayed doubly late. Lots of work on Scancan and Keats to push forward with.

09/01/18

Permalink 05:03:43 pm, by mholmes, 6 words, 7 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 384 + 1 = 385 hours G&T + 3.5 hours CTO

Late duty. PS OOO in Ling.

08/01/18

Permalink 05:18:43 pm, by mholmes, 14 words, 7 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 383 + 1 = 384 hours G&T + 3.5 hours CTO

Want to push forward with the Keats site because we lost time last semester.

22/12/17

Permalink 01:07:05 pm, by mholmes, 16 words, 11 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 404 - 21 = 383 hours G&T + 3.5 hours CTO

Three days when the university is closed over the break, covered by G&T hours.

Permalink 01:06:19 pm, by mholmes, 6 words, 11 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 407 - 3 = 404 hours G&T + 3.5 hours CTO

Leaving early -- Library is closing.

21/12/17

Permalink 02:55:43 pm, by mholmes, 4 words, 16 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 408 - 1 = 407 hours G&T + 3.5 days CTO

Leaving a little early.

:: Next Page >>

Vacation, Hours and Sickday Log

This blog is intended for tracking vacation days and G&T (Give and Take) hours for HCMC staff. Where vacation days are acquired (at the beginning of the year) or used, or where you work more or less than your normal workday, a posting can be made. These are example post titles: "MDH: G&T + 1 hour = 43 hours" "MDH: Vacation - 2 days = 25 days" Post bodies can explain details (such as what necessitated staying late). This tracking is NOT compulsory; those of us who find it useful will use it, and others may elect not to participate.

Reports

XML Feeds