Completed events for Iliad 24. 8:45am-10am Started making polygons for Places file. 10:00am-4:15pm total hours = 7.5hours
Category: "Activity log"
April 13, 2015
April 10, 2015
Proofed Iliad Book 24. 2-4, 2 hours.
Completed events for il bk23. Started events ilbk24 to .424. 8:30am-2:30pm =6.0 hours
April 9, 2015
Continued events for book 23 up to .349 12:30pm to 4:30pm = 4hours
For the funeral games of Patroclus the prizes are in notes which won't show up until Greg edits the code. This is fine to do in order to keep descriptions terse. See event_23025 as an example.
Completed events for Iliad Book 22. 1:45-3:45, 2 hours.
Greg and I had a conversation today about events. I was worried about marking up some items as events that were quite small but I felt were very important for later research and use of MoM. The examples are: Event23006 Event 23002. I feel they are very important and useful later when we start adding keyword searches to MoM. Each of them could have entire papers written on their significance in the study of death ritual and the feminine vs masculine role in mourning. Greg agrees that even though they are one line events they are part of a larger practice of death ritual in antiquity and should be marked up as events in MoM because they could be really useful to someone someday.
April 8, 2015
Finished adding events for Iliad Book 21. Added events for Iliad Book 22 to 22.344. 11:45-3:45, 4 hours.
April 7, 2015
Added events for Iliad Book 21 to 21.514. 11:45-3:45, 4 hours.
April 2, 2015
Continued events for Iliad book 20 up to .318 -9:15am to 11am= 1.75hours COmpleted events for Iliad bk20. 2:30-3:30= 1hour