07/08/14

Permalink 03:17:38 pm, by mholmes, 5 words, 10 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 260 - 1 = 259 hours G&T

Leaving early for an appointment.

06/08/14

Permalink 05:27:20 pm, by mholmes, 5 words, 7 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 259 + 1 = 260 hours G&T

First day back, catching up.

Permalink 03:20:57 pm, by sarneil, 79 words, 10 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

SA G&T 50 + 13.0 = 63 hours

Just realized after returning from vacation and confirming I'd posting vacation days that it's been months since I've posted G&T hours. Will try to post once a month as I did formerly.

Omnibus for March 7 - July 31
March +3 : 0 vacation, +1.5 Greg and Judy away, +1.5 Martin away
April +2 : 0.5/week for four weeks
May +2 : 0.5/week for four weeks, 0 for fifth week (physio)
June +4 : +1, +2 LofI meetings, +0.5, +0.5
July +2 : +1 Martin and Judy away, 0 Martin and Judy away but dentist, 0 vacation, 0 vacation, +1 Martin away

Permalink 07:56:42 am, by mholmes, 9 words, 10 views   English (CA)
Categories: Vacation; Mins. worked: 0

MDH: 51 - 21 = 30 days vacation (up to end of 2014)

Off from July 7 through August 6 (August 4 was a stat).

11/07/14

Permalink 11:57:48 am, by sarneil, 29 words, 19 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

SA: Vac 42 + 25 - 16 = 51 days + 10 days long service

I had 42 days at end of 2013. I get 25 days annual allowance and took 1 day in June to go up-island. I'll be taking 2 weeks in July and 1 week in August.

04/07/14

Permalink 03:04:55 pm, by mholmes, 6 words, 23 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 21 - 2 = 259 hours G&T

In late, leaving early. Serious jetlag.

27/06/14

Permalink 02:33:29 pm, by mholmes, 2 words, 24 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 262 - 1 = 261 hours G&T

Leaving early.

25/06/14

Permalink 05:24:15 pm, by mholmes, 3 words, 28 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 261 + 1 = 262 hours G&T

On late duty.

24/06/14

Permalink 02:51:55 pm, by mholmes, 5 words, 24 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 262 - 1 = 261 hours G&T

Leaving early for medical appt.

23/06/14

Permalink 05:45:56 pm, by mholmes, 3 words, 22 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 260 + 2 = 262 hours G&T

On late duty.

<< Previous Page :: Next Page >>

Vacation, Hours and Sickday Log

This blog is intended for tracking vacation days and G&T (Give and Take) hours for HCMC staff. Where vacation days are acquired (at the beginning of the year) or used, or where you work more or less than your normal workday, a posting can be made. These are example post titles: "MDH: G&T + 1 hour = 43 hours" "MDH: Vacation - 2 days = 25 days" Post bodies can explain details (such as what necessitated staying late). This tracking is NOT compulsory; those of us who find it useful will use it, and others may elect not to participate.

Reports

Categories

August 2014
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

XML Feeds