Archives for: March 2011

30/03/11

Permalink 02:50:49 pm, by mholmes, 5 words, 62 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 117 - 1 = 116 hours G&T

Leaving early for a meeting.

29/03/11

Permalink 05:33:26 pm, by mholmes, 20 words, 68 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 115 + 2 = 117 hours G&T

Working to meet a deadline for the XSLT course running at Brown. Lots of interruptions till everyone else went home...

Permalink 08:24:09 am, by Greg, 5 words, 49 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

GN: +1hr = 13hrs G&T

Two XML workshops lasting until 4:30.

28/03/11

Permalink 04:51:26 pm, by mholmes, 44 words, 78 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 114 + 1 = 115 hours G&T

Two deadlines: XSLT course starts Wed at Brown, and I need to finish my component of the materials, and Hispanital needed 2010 exams posted to their site for students to use when reviewing for upcoming exams. Met the latter today, still working on the former...

Permalink 05:38:35 am, by mholmes, 10 words, 46 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 113 + 1 = 114 hours G&T

Posting the extra hour from Friday 25th (teaching ENGL 500 class).

24/03/11

Permalink 01:34:19 pm, by jamie, 4 words, 47 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

JPN: 1 sick day

Sick on March 23rd.

23/03/11

Permalink 05:03:25 pm, by mholmes, 10 words, 70 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 112 + 1 = 113 hours G&T

Unexpected and looming deadline for Properties project keeping me working...

22/03/11

Permalink 04:01:42 pm, by mholmes, 6 words, 71 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 114 - 2 = 112 hours G&T

Out at the dentist this morning.

21/03/11

Permalink 06:20:47 pm, by mholmes, 24 words, 65 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 112 + 2 = 114 hours G&T

Work is just piling up -- wouldn't have signed up for at least three things if I'd known SA was going to be absent.

Permalink 04:57:19 pm, by jamie, 46 words, 51 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

JPN: -1 - 1 = -2 hours G&T

Had to leave in the middle of the day for an appointment that ended up taking 2 1/2 hours. Worked through lunch and stayed 30 minutes later to alleviate some of the lost time; will make up the rest of my G&T time as the week progresses.

17/03/11

Permalink 04:59:58 pm, by mholmes, 21 words, 50 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 111 + 1 = 112 hours G&T

Just about to leave when venerable colleagues from the Smithsonian dropped by unexpectedly, resulting in discussions of online editions and databases.

16/03/11

Permalink 05:37:08 pm, by mholmes, 23 words, 49 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 109 + 2 = 111 hours G&T

Lots of meetings combined with the need to keep the Mallarmé team productive meant I had to stay late and finish some work.

14/03/11

Permalink 04:55:22 pm, by mholmes, 45 words, 47 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 108 + 1 = 109 hours G&T

After lots of the day was taken up with routine admin stuff (managing RAs and their files, setting them up on different machines, back-and-forth about accounting issues, etc.) I felt I couldn't actually leave until I'd been able to write some code for a change.

11/03/11

Permalink 02:35:44 pm, by mholmes, 2 words, 46 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 109 - 1 = 108 hours G&T

Leaving early.

07/03/11

Permalink 05:31:10 pm, by mholmes, 16 words, 44 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 107 + 2 = 109 hours G&T

EOY accounting checks and follow-ups took much longer than anticipated, and pushed my whole day forward.

04/03/11

Permalink 02:44:50 pm, by mholmes, 2 words, 80 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 108 - 1 = 107 hours G&T

Leaving early...

02/03/11

Permalink 05:08:28 pm, by mholmes, 14 words, 62 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 107 + 1 = 108 hours G&T

In a History class, then had backups and catchups to do before going home.

Vacation, Hours and Sickday Log

This blog is intended for tracking vacation days and G&T (Give and Take) hours for HCMC staff. Where vacation days are acquired (at the beginning of the year) or used, or where you work more or less than your normal workday, a posting can be made. These are example post titles: "MDH: G&T + 1 hour = 43 hours" "MDH: Vacation - 2 days = 25 days" Post bodies can explain details (such as what necessitated staying late). This tracking is NOT compulsory; those of us who find it useful will use it, and others may elect not to participate.

Reports

Categories

March 2011
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << < Current> >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

XML Feeds