23/06/17

Permalink 02:59:13 pm, by mholmes, 4 words, No views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 395 - 1 = 394 hours G&T + 2.5 days CTO

Leaving a little early.

22/06/17

Permalink 04:53:44 pm, by mholmes, 8 words, 4 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 394 + 1 = 395 hours G&T + 2.5 days CTO

Working on my TEI 2017 abstract, with deadline looming.

21/06/17

Permalink 04:53:24 pm, by mholmes, 5 words, 4 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 393 + 1 = 394 hours G&T + 2.5 days CTO

Too much stuff to do...

20/06/17

Permalink 05:05:32 pm, by mholmes, 7 words, 6 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 392 + 1 = 393 hours G&T + 2.5 days CTO

Working on TEI paper on Japanese stuff.

Permalink 01:37:20 pm, by sarneil, 15 words, 7 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

SA: vac 61 ; CTO 5 + 2 = 7; long service 10

Two days doing tech support for the SHARP and Boundaries & Ties conferences early June.
Permalink 01:36:05 pm, by sarneil, 33 words, 8 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

SA: G&T 50.0 + 30.0 = 80.0 hours

Haven't posted GT hours since start of calendar year.
Estimate overtime at +1/week for first half of 2017 calendar year = +25
Overtime hours doing tech support at SHARP and Boundaries and Ties conferences early June = +5.0

19/06/17

Permalink 05:02:03 pm, by mholmes, 3 words, 7 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 391 + 1 = 392 hours G&T + 2.5 days CTO

On late duty.

Permalink 12:46:42 pm, by mholmes, 15 words, 9 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 385 + 6 = 391 hours G&T + 2.5 days CTO

Posting extra hours worked last week while teaching at DHSI and keeping existing projects afloat.

11/06/17

Permalink 03:24:04 pm, by mholmes, 27 words, 8 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 380 + 5 = 385 hours G&T and 0.5 + 2 days = 2.5 days CTO

On tech support duty for the SHARP and Boundaries of Metal conferences: two full weekend days, plus two late evenings (Friday and Saturday) as G&T.

08/06/17

Permalink 05:08:19 pm, by mholmes, 3 words, 9 views   English (CA)
Categories: G&T Hours; Mins. worked: 0

MDH: 379 + 1 = 380 hours G&T + 0.5 days CTO

On late duty.

:: Next Page >>

Vacation, Hours and Sickday Log

This blog is intended for tracking vacation days and G&T (Give and Take) hours for HCMC staff. Where vacation days are acquired (at the beginning of the year) or used, or where you work more or less than your normal workday, a posting can be made. These are example post titles: "MDH: G&T + 1 hour = 43 hours" "MDH: Vacation - 2 days = 25 days" Post bodies can explain details (such as what necessitated staying late). This tracking is NOT compulsory; those of us who find it useful will use it, and others may elect not to participate.

Reports

XML Feeds